Group Training

The only bad workout is the one you didn't do.

Bekijk hier de kalender

Box-fit

Tijdens de groepstraining Box-fit wordt er zowel op conditioneel als technisch vlak gewerkt. De groepsles bestaat uit een cardiovasculaire opwarming met aansluitend kracht en conditie-oefeningen waarbij bokstechnieken aan bod komen.

Ook het mentale aspect is duidelijk aanwezig bij de training. Er is niets ontspannender dan je frustraties eens van je af te slaan.

Maak een afspraak

Body&Beats

Body&Beats

Body&Beats is een total body work-out waarbij het eerste deel van de les focust op het opkrikken van de conditie op de beats van de muziek met allerlei combinaties van squats tot skippings, al stappend, springend of lopend.

Vervolgens gaan we over naar de grond waarbij we op een oefenmatje de core stability, buik, billen en benen trainen. 

Onze work-out is toegankelijk voor elk niveau aangezien er tijdens de les steeds 3 varianten per oefening wordt getoond (low - medium - high intensity). Op deze manier kies je zelf de intensiteit van de les.

Maak een afspraak

Bootcamp Ultimate Core

Ultimate core is een intensieve work-out die zich voornamelijk focust op het versterken van de vormspanning en de algemene kracht. 

De integratie van rompstabilisatie bij functionele oefeningen zorgt voor snelle resultaten en werken blessurepreventief binnen de sport. 

De lessen gaan door in circuitvorm waarbij telkens de grote spiergroepen getraind worden met behulp van verschillende toestellen en materialen.

Maak een afspraak

Pilates

Pilates is een workout die kracht, flexibiliteit en evenwicht traint via gecontroleerde houdingen en bewegingen. Door de diepe spieren te verstevigen en te werken aan balans verkrijg je meer lichaamscontrole en -bewustzijn. Je lichaam (en geest) worden sterker terwijl je jouw silhouette in shape brengt.

We oefenen voornamelijk op matten en integreren verschillende oefenmaterialen om je stabiliteit en ‘core’ uit te dagen. De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau en worden begeleid in kleine groepen zodat ieder op eigen tempo zijn lichaam in vorm kan brengen.

Maak een afspraak

BodyBalance

BALANCE is to experience it! Op het eerste gezicht lijkt BODYBALANCE een serie oefeningen die het lichaam soepel houdt. Na een paar lessen zul je ontdekken dat BODYBALANCE ook je lichaam en geest tot rust brengt.

BODYBALANCE gebruikt elementen uit Yoga, Tai Chi en Pilates. Gecontroleerd ademhalen is onderdeel van elke oefening. Door de aangename variatie in bewegingen en ondersteuning met mooie muziek, is BODYBALANCE ook voor Yoga beoefenaars aantrekkelijk.


Heb je een druk leven, voel je je vaak gehaast of zit je vaak te veel in je hoofd? Doe dan mee met BODYBALANCE en ervaar het verschil!


Lesgever: Els Grobben

Maak een afspraak

Yoga

In de yoga les wordt voornamelijk gefocust op het in balans brengen van lichaam en geest. Door bewust te worden van onze ademhaling en deze te linken aan poses en bewegingen leren we gecontroleerd met ons lichaam omgaan. De verschillende houdingen of Asana’s zijn zodanig opgebouwd dat zowel lenigheid, uithoudingsvermogen en een gevoel van rust centraal staan. De Asana’s zijn toegankelijk voor iedereen en worden traag en bewust uitgevoerd met aandacht voor de correcte alignment. De les eindigt steeds met relaxerende houdingen zodat je lichaam volledig tot rust kan komen en ontspannen. 

Maak een afspraak