Group Training

The only bad workout is the one you didn't do.

Bekijk de Kalender voor oktober 2019

Box-fit

Box-fit

Tijdens de groepstraining Box-fit wordt er zowel op conditioneel als technisch vlak gewerkt. De groepsles bestaat uit een cardiovasculaire opwarming met aansluitend kracht en conditie-oefeningen waarbij bokstechnieken aan bod komen.

Ook het mentale aspect is duidelijk aanwezig bij de training. Er is niets ontspannender dan je frustraties eens van je af te slaan.

Maak een afspraak

Body&Beats

Body&Beats

Body&Beats is een total body work-out waarbij het eerste deel van de les focust op het opkrikken van de conditie op de beats van de muziek met allerlei combinaties van squats tot skippings, al stappend, springend of lopend.

Vervolgens gaan we over naar de grond waarbij we op een oefenmatje de core stability, buik, billen en benen trainen. 

Onze work-out is toegankelijk voor elk niveau aangezien er tijdens de les steeds 3 varianten per oefening wordt getoond (low - medium - high intensity). Op deze manier kies je zelf de intensiteit van de les.

Maak een afspraak

Ultimate Core

Ultimate Core

Ultimate core is een intensieve work-out die zich voornamelijk focust op het versterken van de vormspanning en de algemene kracht. 

De integratie van rompstabilisatie bij functionele oefeningen zorgt voor snelle resultaten en werken blessurepreventief binnen de sport. 

De lessen gaan door in circuitvorm waarbij telkens de grote spiergroepen getraind worden met behulp van verschillende toestellen en materialen.

Maak een afspraak

Good morning

Good morning

Begin de dag met een extra boost energie. 

Good Morning is een full body workout die gericht is op stabiliteit, mobiliteit en de coördinatie van het lichaam. Tijdens deze sessie worden functionele bewegingen uitgevoerd waarbij gebruik gemaakt wordt van specifiek materiaal die de balans van het lichaam verstoord.

De spieren van het lichaam werken in deze workout op zo'n manier samen dat de transfer naar het sportveld of het dagdagelijks leven optimaal is.

Maak een afspraak