Group Training

The only bad workout is the one you didn't do.

Bekijk hier de kalender

Box-fit

Box-fit

Tijdens de groepstraining Box-fit wordt er zowel op conditioneel als technisch vlak gewerkt. De groepsles bestaat uit een cardiovasculaire opwarming met aansluitend kracht en conditie-oefeningen waarbij bokstechnieken aan bod komen.

Ook het mentale aspect is duidelijk aanwezig bij de training. Er is niets ontspannender dan je frustraties eens van je af te slaan.

Maak een afspraak

Body&Beats

Body&Beats

Body&Beats is een total body work-out waarbij het eerste deel van de les focust op het opkrikken van de conditie op de beats van de muziek met allerlei combinaties van squats tot skippings, al stappend, springend of lopend.

Vervolgens gaan we over naar de grond waarbij we op een oefenmatje de core stability, buik, billen en benen trainen. 

Onze work-out is toegankelijk voor elk niveau aangezien er tijdens de les steeds 3 varianten per oefening wordt getoond (low - medium - high intensity). Op deze manier kies je zelf de intensiteit van de les.

Maak een afspraak

Bootcamp Ultimate Core

Bootcamp Ultimate Core

Ultimate core is een intensieve work-out die zich voornamelijk focust op het versterken van de vormspanning en de algemene kracht. 

De integratie van rompstabilisatie bij functionele oefeningen zorgt voor snelle resultaten en werken blessurepreventief binnen de sport. 

De lessen gaan door in circuitvorm waarbij telkens de grote spiergroepen getraind worden met behulp van verschillende toestellen en materialen.

Maak een afspraak

Pilates

Pilates

Pilates is een workout die kracht, flexibiliteit en evenwicht traint via gecontroleerde houdingen en bewegingen. Door de diepe spieren te verstevigen en te werken aan balans verkrijg je meer lichaamscontrole en -bewustzijn. Je lichaam (en geest) worden sterker terwijl je jouw silhouette in shape brengt.

We oefenen voornamelijk op matten en integreren verschillende oefenmaterialen om je stabiliteit en ‘core’ uit te dagen. De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau en worden begeleid in kleine groepen zodat ieder op eigen tempo zijn lichaam in vorm kan brengen.

Maak een afspraak

Yoga

Yoga

In de yoga les wordt voornamelijk gefocust op het in balans brengen van lichaam en geest. Door bewust te worden van onze ademhaling en deze te linken aan poses en bewegingen leren we gecontroleerd met ons lichaam omgaan. De verschillende houdingen of Asana’s zijn zodanig opgebouwd dat zowel lenigheid, uithoudingsvermogen en een gevoel van rust centraal staan. De Asana’s zijn toegankelijk voor iedereen en worden traag en bewust uitgevoerd met aandacht voor de correcte alignment. De les eindigt steeds met relaxerende houdingen zodat je lichaam volledig tot rust kan komen en ontspannen. 

Maak een afspraak

Outdoor Crosstraining

Outdoor Crosstraining

Crosstraining is een functionele manier van trainen waar onderdelen van verschillende sporten in verwerkt worden, zoals atletiek, turnen en gewichtheffen. Bij crosstraining combineren we natuurlijke bewegingen, zoals rennen, springen, duwen, gooien, klimmen, tillen en trekken, om aan een hoge intensiteit te trainen. De workout wordt door de coach voldoende gedifferentieerd opgesteld zodat mensen van verschillende niveaus hun grenzen op een verantwoorde manier kunnen verleggen.

Maak een afspraak