Assisted Rehab

Get back in the game, but better!

Maak een afspraak

Revalidatie En Kinesitherapie

Voor de revalidatie en kinesitherapie van sport- en orthopedische letsels kan je bij Art of sports terecht. Tijdens je revalidatie word je professioneel begeleid met oog op optimaal herstel. Tijdens het herstelproces wordt er naast de behandeling van de blessure ook gescreend naar eventuele oorzakelijke factoren.

De kinesitherapeutische behandelingen kunnen bestaan uit manuele therapie, actieve geïndividualiseerde oefentherapie, dry needling en/of kinesiotaping. Alle kinesitherapeuten zijn gedeconventioneerd.

Meer info Maak een afspraak

Blessurepreventie

Als sporter kom je vaak in contact met blessures. Om de kans op blessures of herval na een blessure te verkleinen kan je bij de kinesitherapeuten van Art of sports blessurepreventief trainen.

Hier wordt je volledig sportspecifiek gescreend op eventuele krachttekorten of –onevenwichten en een tekort aan specifieke mobiliteit of lenigheid die het risico op blessures kunnen doen toenemen. Deze risicofactoren of zwakke schakels kunnen worden weggewerkt doormiddel van specifiek en persoonlijk oefenschema.

Maak een afspraak

Osteopathie

Een tekort aan beweging is altijd nefast voor je lichaam. Ook een tekort aan beweging in een gewricht, orgaan of andere weefsels binnen je lichaam is nadelig. Deze dysfuncties kunnen op lange termijn zorgen voor chronische klachten.

De osteopaat gaat via een uitgebreide anamnese en onderzoek na wat de oorzaak van je klachten kunnen zijn. De mobiliteitstekorten worden via mobilisaties en manipulaties gecorrigeerd zodat alles terug optimaal beweegt. Osteopathie legt een duidelijke link tussen het bewegingsstelsel en de ingewanden. Door op verschillende systemen te behandelen bereik je meer.

Meer info Maak een afspraak