Voedingsadvies

I'm down with dieting, I'm up on nourishing.

Maak een afspraak

Diëten hebben vaak een negatieve connotatie, waardoor we liever spreken over gezonde voedingskeuzes en een bewuste levensstijl. We kijken naar wat we voor jou kunnen toevoegen in plaats van wegnemen. Door een overvloed aan informatie is het nog moeilijk wegwijs te geraken in een zee van fabels en feiten. We bieden jou de juiste handvaten om zelf doordachte keuzes te leren maken die aansluiten bij een levenswijze waar gezondheid en fitheid centraal staan. Stap voor stap ontwikkelen we jouw kennis over voeding en leer je te vertrouwen op je eigen lichaam. Je leert genieten van verse en weinig bewerkte voeding en krijgt de ruimte om zelf je grenzen mee te bepalen.

 

Ons doel: zorgen dat jij sterk, fit en zelfzeker in je (sport)schoenen staat en klaar bent om het heft in eigen handen te nemen.

 

De eerste sessie duurt 60 à 90 minuten, waarna je al met enkele tips naar huis gaat. Afhankelijk van wat je wenst, kan je voor één van beide opties kiezen. Een intake van 60 minuten is voldoende om inzicht te krijgen in jouw medische geschiedenis, levensstijl en voedingsgewoontes. Om je progressie op te volgen bekijken we ook je lengte, gewicht en middelomtrek. Een intake van 90 minuten geeft ons meer tijd om dieper in te gaan op specifieke medische noden, extra begeleiding bij sport en/of een uitgebreidere lichaamsanalyse met vetpercentagemeting. Bij een eerste opvolgconsult ontvang je een dagschema met ondersteunende uitleg en info. Hiermee kan je direct aan de slag en sturen we bij waar nodig. Verdere opvolgconsulten worden ingepland volgens behoefte en noodzaak.

 

Voor meer info kan je steeds mailen naar voeding@artofsports.be

 

Uitgebreide intake (60 min) - € 66

Uitgebreide intake met lichaamsanalyse (90 min) - € 99

Vervolgconsult (30 min) - € 33