Voeding

I'm down with dieting, I'm up on nourishing.

Maak een afspraak

Wij willen jou helpen om gezonde keuzes te maken en je te ondersteunen op je weg naar een gezonde levensstijl. Onze aanpak is gericht op:

  • versterken van jouw lichaam
  • verhogen van je energiepijl
  • stabiliteit op mentaal en fysiek vlak
  • boosten van je zelfzekerheid

Tijdens onze sessies leer je stap voor stap meer over voeding en ontwikkel je de kennis en vaardigheden om zelf de juiste keuzes te maken. Bij ons leer jij hoe je gezonde voedingskeuzes kan maken en jezelf kan ondersteunen op weg naar een gezonde levensstijl.

Gezonde voedingskeuzes en een bewuste levensstijl zijn belangrijk voor een gezond lichaam en een goede geestelijke gezondheid. We willen jou helpen om gezonde keuzes te maken en je te ondersteunen op je weg naar een gezonde levensstijl. Door de overvloed aan informatie is het lastig om feiten van fabels te onderscheiden. Daarom bieden we jou de juiste handvatten om wijs te worden uit deze wirwar van informatie en zelf weloverwogen keuzes te maken die passen bij jouw levensstijl en gezondheidsdoelen. Ons doel is om jou te leren vertrouwen op je eigen lichaam en te genieten van verse, onbewerkte voeding. Tijdens onze sessies leer je stap voor stap meer over voeding en ontwikkel je de kennis en vaardigheden om zelf de juiste keuzes te maken.

Onze aanpak is gericht op het versterken van jouw lichaam, zodat je fit, sterk en zelfverzekerd in je (sport)schoenen staat en klaar bent om het heft in eigen handen te nemen. Tijdens een eerste sessie van 60 à 90 minuten krijg je al enkele tips om mee aan de slag te gaan. Je hebt de keuze tussen een intake van 60 minuten, waarin we jouw medische geschiedenis, levensstijl en voedingsgewoontes bekijken, of een intake van 90 minuten, waarin we dieper ingaan op specifieke medische noden, extra begeleiding bij sport en/of een uitgebreidere lichaamsanalyse met vetpercentagemeting. Tijdens een eerste opvolgconsult ontvang je een dagschema met uitleg en info om direct mee aan de slag te gaan. Verdere opvolgconsulten worden ingepland volgens jouw behoefte en noodzaak. Bij ons leer jij hoe je gezonde voedingskeuzes kan maken en jezelf kan ondersteunen op weg naar een gezonde levensstijl.

Maak een afspraak