Screening

No screening no fun

Maak een afspraak

Loopanalyse

Loopanalyse

Op zoek naar begeleiding om (opnieuw) te beginnen lopen? Of ben je al een loper maar wil je graag je loopstijl eens onder de loep nemen? Volg een uitgebreide screening bij kinesiste Annelies en vermijd zo blessures en/of verbeter je prestatie.

  1. Intake: uitgebreid gesprek om huidig niveau, trainingen en doelen in kaart te brengen. Alsook huidige klachten indien deze aanwezig zijn.
  2. Lichaamsscreening: uitgebreide testing naar spierkracht en functie, flexibiliteit en controle om zo jouw werkpunten te vinden. (Met behulp van handhelddynamometer en functionele testen)
  3. Loopanalyse: via video analyse bekijken we je looptechniek, dit kan zowel op de loopband als buiten.
  4. Bespreking van de resultaten: we nemen de tijd om eventuele trainingsfouten uit te leggen en de invloed ervan op jouw lichaam.
  5. Specifieke oefeningen voor jouw werkpunten (stabiliteit, kracht, techniek, mobiliteit,...) en advies naar aanpassing loopstijl indien dit nodig blijkt te zijn. Dit oefenschema kan u online raadplegen in het oefenprogramma Physitrack.

Tijdsduur: 2u
Prijs: 130€
Opvolgsessie (30min): 35€

 

Maak een afspraak

BASIC screening

BASIC screening

Met ons InBody-toestel voeren wij een nauwkeurige lichaamsanalyse uit, waarbij spier- en vetmassa bepaald worden. Aan de hand van het resultaat verkrijg je een trainingsschema voor thuis, met focus op armen, benen en/of core. Dit kan zowel op beginnersniveau als voor gevorderden.

Maak een afspraak

PREMIUM screening

PREMIUM screening

De PREMIUM screening combineert een lichaams- en bewegingsanalyse, waardoor een individueel trainingsschema kan worden opgesteld. Dit schema legt de nadruk op kracht, mobiliteit en stabiliteit voor de verschillende spiergroepen en kan aangepast worden naar jouw fitheidsniveau. Na enkele weken kan een opvolging ingepland worden om jouw progressie te evalueren en bijkomende oefeningen te geven.

Maak een afspraak

PREMIUM opvolging

In jouw opvolgingsgesprek worden jouw bewegingspatroon en lichaamssamenstelling opnieuw onder de loep genomen. Deze resultaten geven een duidelijk beeld van het effect van jouw inspanningen en helpen ons jouw trainingsschema nóg beter af te stemmen op jouw behoeften.

Maak een afspraak